Handelsbetingelser ved køb på italienske-vine.dk

§ 1. Generelle oplysninger

Italienske-vine.dk
Torvet 6A
6100 Haderslev Danmark

E-mail: info@italienske-vine.dk Telefon: 28 19 60 20

§ 2. Betaling

På italienske-vine.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Mastercard Debit og Visa Debit, eller bankoverførsel. italienske-vine.dk pålægger ikke gebyr på betalingskort.

§ 3. Levering

italienske-vine.dk tilbyder levering via Pakkelabel. Forventet leveringstid er 5 hverdage på vare der er på lager. italienske-vine.dk bærer det fulde ansvar for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer i hele Danmark.

§ 4. Fortrydelsesret og Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb på italienske-vine.dk.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du modtaget din varer.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan meddele os på følgende måder:

1) Skrive til os på e-mail: info@italienske-vine.dk
2) Ringe på 28 19 60 20

Når du meddeler os via e-mail eller telefon, skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Italienske-vine.dk
Torvet 6A
6100 Haderslev Danmark

Stk. 1. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Stk. 2. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Stk. 3. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Stk. 4. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Stk. 5. Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

§ 5. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen/manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to uger efter, at fejlen/manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Italienske-vine.dk
Torvet 6A
6100 Haderslev
Danmark

Ved reklamation bedes du kontakt os på e-mail: info@italienske-vine.dk eller telefon: 28 19 60 20

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

§ 6. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

1) Navn
2) Adresse
3) E-mail adresse

Stk. 2. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos italienske-vine.dk og opbevares i fem år i henhold til Persondataloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Stk. 4. Som registreret på italienske-vine.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til italienske-vine.dk på e-mail: info@italienske-vine.dk

§ 7. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

italienske-vine.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

§ 8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 28 19 60 20 eller info@italienske-vine.dk.

Stk. 2. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Åbningstider

Mandag – Fredag: 8:00-16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket